Intuïtieve Gezicht/Hoofdmassage

Ik geef graag een ontspannende gezicht/hoofdmassage. In 2015 heb ik een tweedaagse cursus “Santai Guasha Gezichtsbehandeling” gedaan. Deze verbetert de energie-doorstroming, doorbloeding en lymfe-circulatie in het gezicht waarmee het tevens afvalstoffen verwijderd, het bindweefsel verstevigd en de huid een gezondere en frisse uitstraling geeft. Hiervoor gebruik ik de ‘schrapers’, (ook wel ‘visjes’ genoemd). Naar eigen inzicht voeg ik hier intuïtieve massage aan toe met mijn handen, ik maak dus een combinatie van beiden zodat u krijgt wat op dat moment goed voelt. Ik vind het genieten. Zowel om te ontvangen als om te geven. U ligt tijdens de gezicht/hoofdmassage op een massagetafel. Daarbij geef ik ook een hoofdmassage met mijn handen. Ons hoofd draait de hele dag op volle toeren en verdient aandacht. Als laatste sluit ik af met een Guasha hoofd behandeling welke wordt gegeven terwijl u zit. Heerlijk ontspannend en heilzaam.