Bij een kruidenstempel massage stempel ik het lichaam (de rug) met warme kruidenstempels en masseer ik vervolgens met mijn handen en warme olie. Het is een combinatie van oosterse en westerse massage. De oosterse kruiden hebben een diepe en ontspannende werking  op lichaam en geest en werkt een aantal dagen door.  De Thaise kruidenmix  bevat o.a. Borneol & camphor, citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, tumeric en kaffir limoen en hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Eerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbundels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage en de behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale massage duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Ik kan iedereen aanraden deze massage een keer te ervaren. Ook wanneer je geen klachten hebt. Het is een weldaad voor je lichaam!! en ook je hoofd wordt er rustig van omdat je vanzelf weer meer in je lichaam komt.

Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam, heeft een reinigend effect op de organen. Blokkades komen vrij en de energie gaat weer stromen. Bevordert een goede nachtrust.

(Foto kruidenstempels:Sabaaydi opleidingen)